Eksteriør

De rustikke, gråbrune mursten af mærket Vigoroso falder tone i tone smukt ind med det sorte træværk, zinkbeklædningen og de store panoramavinduer.

Eksklusivt og elegant på en gang – og man vil føle, at livet inde og ude smelter sammen takket være de store glasflader. Boligerne opføres med ensidig taghældning og med en forhøjet lofthøjde i stuearealet får man et spændende udtryk med en varieret facadehøjde.

Grundene varierer i størrelse fra 427 til 647 kvadratmeter pr. bolig, og ganske pragtfuldt så skråner grundene ned mod skoven.

I carporten er der lagt fliser, så både bil og cykler kan parkere godt og sikkert. Carporten ligger i direkte forbindelse med et skur til have- og gør-det-selv-sager. Det fungerer nærmest som et udvidet bryggers, fordi det hele hænger sammen, og man kan gå tørskoet ind i boligen.

Ved stuen er der anlagt et terrasseareal med fliser, men ellers er det tanken, at man selv kan anlægge haven og dermed indrette sig med præcis det udeliv, man ønsker. Måske drømmer man om græsplæne på hele arealet, måske urtebede, blomster- eller staudebede, som man kan nyde fra tidligt forår til sent efterår.

Interiør

Lyst og indbydende. Æstetisk, enkelt og elegant – med alt holdt i hvidt. Lyset og solen strømmer ind fra alle sider og skaber et pragtfuldt indre, hvor man kan nyde nybyggeriets åbenlyse herligheder i form af moderne design og arkitektur. Minimalisme og modernisme møder kvalitetsmaterialer og smukt design, og de åbne, lyse rum gør det let at indrette og gøre til sit helt eget.

Loftshøjden er i særklasse for denne bolig. I stuen er der en forhøjet loftshøjde på hele 3,6 meter, og i det øvrige køkken/alrum op til 2,9 meter. Dette er en bolig, hvor man virkelig har følelsen af plads og rum.

Vedligeholdelse og drift

Boligen kræver et minimum af vedligeholdelse. Vinduerne er i træ og aluminium og skal ikke vedligeholdes. De grå plader i de lette partier er vedligeholdelsesfrie. Boligerne er godt isoleret med bl.a. 3-lags lavenergiruder og er billige at opvarme. Opvarmningen foregår ved fjernvarme, som er en økonomisk løsning. Fjernvarmeuniten lejes af fjernvarmeværket inkl. en serviceording. Det betyder at der aldrig kan komme uventede udgifter i den forbindelse. Unieten sørger både for opvarmning og for opvarmning af varmt vand.

Garanti

Phønix Tag udfører tagarbejdet og giver 15 års garanti på materialer og udførelse. Herudover sælges boligerne med den lovpligtige byggeskadeforsikring med 10 års garanti.