Området

Naturen præger livet her – med åbne marker, eng og skov. Det er en gave at bo så tæt på og i så stor samhørighed med naturen. Og med det kuperede terræn får man virkelig en storslået og unik følelse, når man nyder vidderne omkring.

Lykkefølelse og livskvalitet i en og samme bid. Den nærliggende Stenskoven og de grønne arealer i kvarteret giver de bedste betingelser for at lægge den daglige motion i det fri, måske en frisk løbe­eller spadseretur på en stille solskinsmorgen – og søen og det dejlige fællesareal er perfekt til både fisketur og boldspil.

Her er man også tæt på Holmegaard Mose og byens romantiske gadekær, hvor ænderne er klar til at blive fodret. Dette er også kvarteret, hvor både unge og ældre vil glædes over, at alt, hvad man skal bruge i hverdagen, er indenfor rækkevidde. Skoler, institutioner, sport og god infrastruktur, og for alles ve og vel er der anlagt sirlige stisystemer, så man kommer sikkert ud og hjem igen. Der er tilmed stisystem til søen og skoven.

Som prikken over i’et vil de daglige indkøb uden tvivl finde sted i den lokale Meny, der er kendt og berømt for sin gode slagter, bager og blomsterbutik. Næstved by byder – få kilometer herfra – på et rigt, varieret butiks- og kulturliv, ligesom Gavnø Slot og Enø uden tvivl vil danne ramme om mange hyggelige udflugter.