LokalBolig hjælper dig

hele vejen igennem boligkøbet

Til en start anbefaler vi et besøg i vores prøvebolig, hvor du får et indblik i projektet. Du møder mæglerne, der giver dig en grundig gennemgang af projektet og svarer på dine spørgsmål. Du vil også få mulighed for at se materialeprøver.

 

 

Det er en stor beslutning så

tag dig god tid

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg og godt informeret om din nye bolig, så inden du endeligt beslutter dig, har du boligen på hånden i fem hverdage, uden omkostninger for dig. I de fem dage står vi til rådighed, og vil svare på dine spørgsmål omkring projektet.

 

Køb af boligen

Sådan foregår det

Når du er sikker på, at du har valgt den rigtige bolig, kan du underskrive en købsaftale med forbehold for dine rådgiveres godkendelse. Dine rådgivere har seks hverdage til at godkende handlen. Derefter skal du deponere udbetalingen samt stille en garanti for den resterende del af købesummen. Du betaler ikke hele købesummen, før du flytter ind.

 

Sæt dit eget præg

på din nye bolig

Vi har fundet de bedste materialer som standard til dette projekt, så du får en fantastisk flot bolig i kvalitetsmaterialer. Men du får muligheden for at sætte dit eget præg på din nye bolig. Du vil blive præsenteret for forskellige muligheder for tilvalg, jfr. materialebeskrivelsen, hvor mulighederne for tilvalg, vil være anført.

Indflytning og

gennemgang

Vi ønsker at sikre os, at alt er, som det skal være på overtagelsesdagen, hvor du får overdraget nøglerne.Vi gennemgår boligen med dig, så du kan være tryg ved, at boligen er i den lovede kvalitet. Et år efter indflytningen vil sælger indkalde til en 1-årsgennemgang, for at sikre sig, at boligen fortsat er, som den skal være. På den måde garanterer vi for kvaliteten af din nye bolig – også når håndværkerne for længst er taget hjem.